Din kompletta köpguide till Överlevnadsknivar!
Nyheter Märken REA! Webbutiken Länkar
Överlevnadsknivar

Överlevnadsknivar - Märken!

Det finns flera utmärkta tillverkare av överlevnadsknivar i världen. Generellt kan man säga att ju mer pengar man lägger på sin kniv ju bättre kniv får man. Bland de märken som tillverkar överlevnadsknviar kan vi rekommendera Buck, Coldsteel, CRKT, Gerber, Herbertz, Eickhorn Solingen, Smith & Wesson, SOG, United Cutlery.

Det finns hundratals andra knivmärken som gör överlevnadsknivar. Söker ni ett speciellt knivmärken vi inte har i webbutiken kan vi ta hem det till dig. Vi kan ta hem nästan vilket märke ni än önskar. Vår knivgrossist har de flesta kända knivtillverkarnas knivar i sitt utbud.

Exempel på Överlevnadskniv:

Cold Steel SRK överlevnadskniv

Cold Steel SRK överlevnadskniv. Militär och överlevnadskniv från amerikanska Cold Steel. kända för sin höga kvalité.

Cold Steel SRK

Kniven har Kraton®-handtag och svart knivblad i AUS 8A-stål. Bladet är täckt med ett rejält teflonlager som skyddar stålet mot slitage.

Knivens blad är mycket mångsidigt och klarar av grov arbete ute i fältet.

Tekniska fakta:

Blad: 152 mm

Handtag: 121 mm

Totallängd: 273 mm

Tjocklek blad: 4,8 mm

Material blad: AUS-8

Handtag: Kraton

Slida: Concealex™

 
Vi tipsar om populär överlevnadskniv!

RAMBO - Samlar knivar - volym 1 - 4.

Överlevnadsknivar fick sitt stora genombrott bland allmänheten delvis genom succé filmen First Blood med Sylvester Stallone. Stallone spelar här Vietnam veteranen John Rambo som efter kriget hamnat snett i livet och hamnar i konflikt med samhället i form av småstaden Hope. Rambo´s mäktiga överlevnadskniv har en central roll i filmen och hjälper Rambo att överleva ute i vildmarken när polisen jagar honom. Kniven för Rambo I filmen togs fram speciellt för filmen och säljs i en licensierad version för alla fans av denna kultfilm, i film serien finns knivar från alla Rambo filmerna, alla med äkthetsintyg och nummerstämpel. En given samlarkniv!

Rambo 1 kniv

Se alla Rambo knivarna här.

 


 

knivmärken

© 2015 Överlevnadsknivar.se Nyheter Märken REA Webbutiken Lankar