Din kompletta köpguide till Överlevnadsknivar!
Nyheter Märken REA! Webbutiken Länkar
Överlevnadsknivar

REA på Överlevnadsknivar!

Som aktuell REA produkt har vi valt att lyfta fram den mycket fina överlevnadskniven Bushmaster överlevnadskniv från United Cutlery.

Denna magnifika överlenadskniv har allt du behöver av en kniv för äventyret i vildmarken. Handtaget på kniven ger utmärkt grepp och har även en parerstång av metall som skyddar din hand.

Klingan på kniven är en rejäl historia som fungerar utmärkt att både skära och hugga med, klingan har även sågtand plus måttenheter för kartläsning.

Som i varje populär överlevnadskniv har kniven ett överlevnads kit i handtaget. Läs mer genom klicka på bilden nedan.

Stor överlevnadskniv

 
Vi tipsar om populär överlevnadskniv!

RAMBO - Samlar knivar - volym 1 - 4.

Överlevnadsknivar fick sitt stora genombrott bland allmänheten delvis genom succé filmen First Blood med Sylvester Stallone. Stallone spelar här Vietnam veteranen John Rambo som efter kriget hamnat snett i livet och hamnar i konflikt med samhället i form av småstaden Hope. Rambo´s mäktiga överlevnadskniv har en central roll i filmen och hjälper Rambo att överleva ute i vildmarken när polisen jagar honom. Kniven för Rambo I filmen togs fram speciellt för filmen och säljs i en licensierad version för alla fans av denna kultfilm, i film serien finns knivar från alla Rambo filmerna, alla med äkthetsintyg och nummerstämpel. En given samlarkniv!

Rambo 1 kniv

Se alla Rambo knivarna här.

 


 

knivmärken

© 2015 Överlevnadsknivar.se Nyheter Märken REA Webbutiken Lankar